Veliko interesovanje za tursku seriju Marasli

Serija Marasli je završila svoju avanturu u Turskoj, ali je serija i dalje veoma cenjena i tražena. Dokaz za to stiže iz više zemalja.

Veliko interesovanje za tursku seriju Marasli

Foto Credits: IMDB

Turska serija Marasli je projekat kompanije TIMS & B koji je emitovan u toku prošle godine. Serija je imala svoju premijeru 11. januara 2021. godine a emitovano je ukupno dvadeset i šest epizoda tokom jedne sezone.

U radnji ovog projekta smo pratili priču o Marasliju i Mahur. Marasli je bivši vojnik specijalnih snaga Turske. Nakon završetka posla u vojsci doneo je odluku da otvori prodavnicu sahafa i provede život brinući o bolesnoj kćerki Zelis. Život mu se menja kada jednog dana prelepa Mahur Turel zakorači u njegovu prodavnicu sahafa.

Aziz Turel, jedan od najvećih turskih biznismena je u velikim neprilikama zbog fotografije i kadra koji je Mahur uslikala, a koji bi mogli da ugoroze najdragocenije što ima – njegovu decu. Marasli će spasiti život Mahur koja se sasvim slučajno umešala u nešto mnogo veće od bilo čega sa čim se do sada susrela u životu. Od tog dana njihove sudbine će biti povezane. Lik Marasli je tumačio Burak Deniz a Mahur sjajna Alina Boz.

Prodaja ovog projekta u inostranstvu je poprilično uspešna. Kompanija TIMS & B je seriju prodala u SAD (Telemundo TV kanalu), Portoriku, Brazilu, Boliviji. Pored ovih zemalja, serija će se emitovati i u Rumuniji, Izraelu, Južnoj Africi i Namibiji. Dakle, u sve većem broju zemalja. Ovo je svakako lepo priznanje za seriju koja je ipak uspela da ostavi trag.

NOVO - Turska glumica Irem Sak potvrdila novu vezu!

 By: Milt-TV Exposed