Serenay Sarikaya napadnuta od strane nepoznatog mladića?!

Turska glumica Serenay Sarikaya je doživela veliku neprijatnost, na svu sreću bez posledica po nju i njeno zdravlje. Prenosimo o čemu se radi.

Serenay Sarikaya napadnuta od strane nepoznatog mladića?!

Foto Credits: Haberler

Prošle večeri došlo je do veoma neprijatne situacije vezane za Serenay Sarikayu. Za sada nepoznati mladić je iskazao svoj bes na automobilu ove turske glumice. Pri tom je naneo štetu na automobilu, a sreća je da u tom trenutku glumica nije bila u vozilu.

Nakon tog napada, Serenay Sarikaya i njen vozač su otišli u policijsku stanicu i podneli odgovarajuću prijavu. Istraga je u toku, a u njoj će biti utvrđeno da li je napad bio usmeren ka glumici ili je u pitanju potpuno slučajan događaj, što je manje verovatno.

Turski mediji prenose i da je odmah nakon incidenta, Umut Evirgen odmah stigao u Sarikayinu kuću da joj pruži podršku. To je pomalo dovelo u pitanje jučerašnje natpise o raskidu ovog para.

Podsećamo, Serenay i Umut su navodno raskinuli nakon romantičnog putovanja u Parizu. Izvori bliski njima tvrde da su oni i dalje u dobrim odnosima, pa je moguće da je Evirgen bio tu kao prijatelj u ne baš prijatnom trenutku za Sarikayu.

NOVO - Hande Ercel potpisala ugovor za novu seriju!

 By: Milt-TV Exposed