Emre Kivilcim novu devojku osvojio na snimanje serije!

Turski glumac Emre Kivilcim ima novu devojku. Vest o tome je potvrdio lično na društvenim mrežama. Prenosimo o kome je reč.

Emre Kivilcim novu devojku osvojio na snimanje serije!

Foto Credits: Internet Haber

Glumac Emre Kivilcim je u novoj ljubavnoj vezi. Novu vezu je otpočeo sa jednom koleginicom, ali ne iz Turske. Emre je u vezi sa Uzbekistanskom  glumicom Yulduz Rajabova. Par se upoznao na snimanju istorijske serije Jaloliddin i otpočeo svoju romansu. Njih dvoje su u toj seriji tumačili glavne uloge. U pitanju je lep primer kako serije spajaju mlade ljude.

Emre je na svom Instagram nalogu pre dva dana čestitao rođendan njegovoj novoj devojci uz zajedničku fotografiju na kojoj su prisni i napisao poruku: “Srećan rodjendan draga.”. Na taj način su rešene sve dileme o njihovom odnosu, iako se od ranije šuškalo da su zajedno.

Kada je u pitanju njegova glumačka karijera, Emre Kivilcim se do sada pojavio u osam projekata. Pre pomenute serije Mendirman Jaloliddin glumio je u filmu Leyla Everlasting. Radio je i na serijama Adi: Zehra, Elif i drugim projektima. Upravo je uloga Selima u seriji Elif ona po kojoj je postao prepoznatljiv. Glumac se pojavio u 271 epizodi ovog projekta.

Pomenutu fotografiju Emrea i Yulduz možete pogledati ispod ovog teksta.

NOVO - Počelo snimanje četvrte sezone turske serije Sokagin Cocuklari / Deca ulice

 By: Milt-TV Exposed