Miray Daner blizu nove uloge – i to u inostranstvu

Glumica Miray Daner koja je privukla pažnju inostranih producenata nakon uspeha serije The Protector, dobila je nekoliko zanimljivih ponuda. Miray je završila rad na seriji Saygi, i uskoro će otići na pregovore u inostranstvo. Odnosno, glumica čim to uslovi dozvole putuje u Italiju. Prema pisanju turske štampe, dobila je nekoliko ponuda italijanskih producenata istovremeno. Gotovo ...

Miray Daner blizu nove uloge – i to u inostranstvu

Glumica Miray Daner koja je privukla pažnju inostranih producenata nakon uspeha serije The Protector, dobila je nekoliko zanimljivih ponuda.

Miray je završila rad na seriji Saygi, i uskoro će otići na pregovore u inostranstvo. Odnosno, glumica čim to uslovi dozvole putuje u Italiju. Prema pisanju turske štampe, dobila je nekoliko ponuda italijanskih producenata istovremeno. Gotovo izvesno je da će se glumica nakon završetka pandemije pojaviti u nekom od italijanskih projekata. U zavisnosti od ishoda pregovora, moguće je da glumica dobije uloge i u više projekata.

U međuvremenu Daner planira da se posveti pozorištu, a već su počele probe za neke predstave u kojima će se pojaviti. Pored italijanskih, glumica je dobila i ponude za turske serije i filmove, međutim još uvek nije donela odluku da li da ih prihvati.

NOVO - Da li će se Cagatay Ulusoy pojaviti u seriji Masumlar Apartmani? Evo odgovora!

By: TV Exposed