Današnji slavljenik je Sukru Ozyildiz!

Danas svoje 34. rođendan proslavlja turski glumac Sukru Ozyildiz. Glumac je rođen 18. februara 1988. godine u Izmiru u Turskoj.

Današnji slavljenik je Sukru Ozyildiz!

Foto Credits: DiziCentral

Sukru Ozyildiz važi za jednog od atraktivnijih glumaca u Turskoj. Visok je 190 centimera i veoma atraktivno građen. Glumac je kao mladji bio zainteresovan i za borilačke veštine, pa se tokom boravka u Portugalu oprobao i u nekoliko borbi. Glumu je usavršavao u Mujdat Gezen Art centru.

Glumom se aktivno bavi od 2011. godine. Tada se pojavio u TV seriji Derin Sular kao Toprak i tumačio je glavnu ulogu. Sledi kratak pregled njegovih uloga u televizijskim serijama:

godina

Ime serije

Uloga

2011

Derin Sular

Toprak

2012

Ucurum

Tolga

2013

Calikusu

Murat

2013–2014

Benim Hala Umudum Var

Ozan

2014

Seref Meselesi

Emir

2015

Tatli Kuçuk Yalancılar

Eren

2016

Kis Gunesi

Efe/Mete

2017

Coban Yildizi

Seyit

2018

Nefes Nefese

Yusuf Alican

2019

Jet Sosyete

Levent

2021

Akinci

Fatih/Akinci

2022

Masumlar Apartmanı

Sebe lično

Pored serija pojavio se i u filmovima Neva, Sevimli Tehlikeli, Her Sey Asktan, Eksi Elmalar, Cebimdeki Yabanci, Arif v 216, Dunya Hali i Ask Taktikleri.

Sukru Ozyildiz je prethodno radio na filmu Ask Taktikleri / Ljubavna taktika. U njemu je tumačio glavnu ulogu zajedno sa Demet Ozdemir. Reč je o projektu koji ima veoma dobre kritike i rado je gledan širom sveta. Glumac je u nekoliko navrata isticao da mu je bilo sjajno tokom snimanja filma i da je Demet zaista sjajna glumica.

Fanovi su naravno odmah poželeli da ovaj par vide ponovo zajedno i u nekoj novoj seriji. Za tako nešto za sada nema nagoveštaja.

NOVO - Tara De Vries - Nova misica u turskim serijama!

 By: Milt-TV Exposed