Serija Menajerimi Ara – kada će biti finale?!

Stižu ne baš optimistične vesti za fanove turske serije Menajerimi Ara. Rejting ovog projekta „visi“ i serija bi mogla da ima finale svakog momenta. Serija Menajerimi Ara je predstavljala pravi eksperiment Ay Yapim TV kompanije. Ponudila je gledaocima projekat nešto drugačijeg formata. Projekat je u startu imao odličnu gledanost, nakon toga rejting je počeo da ...

Serija Menajerimi Ara – kada će biti finale?!

Stižu ne baš optimistične vesti za fanove turske serije Menajerimi Ara. Rejting ovog projekta „visi“ i serija bi mogla da ima finale svakog momenta.

Serija Menajerimi Ara je predstavljala pravi eksperiment Ay Yapim TV kompanije. Ponudila je gledaocima projekat nešto drugačijeg formata. Projekat je u startu imao odličnu gledanost, nakon toga rejting je počeo da opada. Samim tim pojavila su se i pitanja, kada će serija imati svoje finale. To još uvek nije razjašnjeno. Do nedavno su postajale diskusije među turskim novinarima o tome da će serija dobiti  i drugu sezonu. Sada je izvesno jedino to da će ova sezona serije Menajerimi Ara biti kompletirana u maju mesecu. Ahsen Eroglu ima već potpisan ugovor za glavnu ulogu u jednom projektu za digitalne platforme.

Birsen Altuntas prenosi da sudbina serije Menajerimi Ara još uvek nije odlučena. S obzirom da troškovi proizvodnje i snimanja ovog projekta nisu previsoki, Star TV još uvek nije doneo konačnu odluku po pitanju završetka projekta. U međuvremenu kompanija Ay Yapim je otpočela rad na novoj seriji. Po prvi put u istoriji ove kompanije će raditi na letnjoj romantičnoj komediji za jedan televizijski kanal.

NOVO - Erkan Petekkaya u seriji Dogdugun Ev Kaderindir!

By: TV Exposed