Biran Damla Yilmaz vredno radi na novoj seriji Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav

Turska glumica Biran Damla Yilmaz, koja je rođena u Kocaeliju 1996. godine, vredno radi na projektima TV serija, jedan za drugim.

Biran Damla Yilmaz vredno radi na novoj seriji Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja radi bez prestanka, već godinama nastavlja karijeru, uprkos dugim i napornim danima na setu. U svojoj glumačkoj avanturi koju je započela 2014. godine, glumica, koja je postigla veliki uspeh sa likom Eylul u TV seriji Kirgın Cicekler, uspela je za kratko vreme da impresionira brojnu bazu fanova.

Radila je i u seriji Canevim koja se emitovala 2019. godine, a imali smo priliku da gledamo glumicu i u uticajnoj dramskoj seriji Baraj 2020. i 2021. godine.

Zatim je glumica, koja se pridružila seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka sa likom Kumru, bila u intenzivnom radnom okruženju za ovu seriju poslednje dve godine. Glumica, koja se u priči sa likom Kumru pojavila na početku pete sezone, postala je jedno od najvažnijih imena serije u šestoj sezoni.

Ključna uloga u novoj seriji

Biran Damla Yilmaz, koju smo imali prilike da gledamo u poslednje dve sezone u seriji Yasak Elma, koja je trajala 6 sezona, nakon kratkog odmora tokom leta je započela novu seriju pod nazivom Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav.

Od 2015. do 2023. godine, kada je reč o serijama, filmovima i TV programima, Biran Damla Yilmaz je radila kao pčela i za to je dobio veliku bazu fanova. Glumica, koja igra ključnu ulogu u novoj seriji Hudutsuz Sevda, već neko vreme radi na setu.

NOVO - Raste uzbuđenje pred nastavak serije Yargi / Presuda

By: TV Exposed