Raste uzbuđenje pred nastavak serije Yargi / Presuda

Treća sezona serije Yargi / Presuda, koju publika u Turskoj prati sa velikim divljenjem i koja je postigla značajan uspeh emitovanjem u mnogim zemljama u inostranstvu, očekuje se u septembru.

Raste uzbuđenje pred nastavak serije Yargi / Presuda

Foto Credits: IMDB

Konkretno, najzanimljivija tema bila je kakvom će pričom scenaristkinja Sema Ergenekon iznenaditi publiku u novoj sezoni.

Obožavaoci serije, koji su takođe veoma radoznali u vezi sa situacijom tužioca Ilgaza, koga igra Kaan Urgancioglu, očekuju veoma važne novine u trećoj sezoni projekta Yargi / Presuda.

Uz uspešno partnerstvo Pinar Deniz i Kaana Urgancioglua, serija Yargi je postigla veliki uspeh u prve dve sezone. Projekat Yargi, koji je mnogo puta uspeo da bude najgledanija TV serija nedeljom uveče, izgleda veoma ambiciozno i za treću sezonu.

Velike ambicije u sezoni 3

Prvi post vezan za 3. sezone serije Yargi, koja se prostire na širokom geografskom području u inostranstvu i duboko pogađa čak i ljude iz veoma različitih kultura, došao je od scenaristkinje Seme Ergenekona.

Sema Ergenekon, koja je svojim deljenjem otkrila da je scenario nove epizode ​​serije Yargi gotov, zainteresovala je i one koji su nestrpljivo čekali 64. epizodu.

Deljenje scenaristkinje na društvenim mrežama, koja je za novu sezonu serije Yargi dala impresivnu poruku, uz reči „Malo toga što me je toliko oduševilo“, naišlo je na veliko interesovanje fanova.

Šta nam je to Sema pripremila ostaje da vidimo.

NOVO - Ibrahim Celikkol na korak od nove serije Gunes Tutulmasi / Pomračenje Sunca

By: TV Exposed