Ibrahim Celikkol na korak od nove serije Gunes Tutulmasi / Pomračenje Sunca

Jedan od najtraženijih muških glumaca u turskim televizijskim serijama je nesumnjivo Ibrahim Celikkol.

Ibrahim Celikkol na korak od nove serije Gunes Tutulmasi / Pomračenje Sunca

Foto Credits: RiriNano

Ovaj sjajni turski glumac koji je rodjen 1982. godine ima veliku bazu fanova sa svojim uticajnim ulogama u projektima u kojima učestvuje. Iz tog razloga, TV serije u kojima igra ulogu, nikada ne padaju sa dnevnog reda na društvenim mrežama.

O popularnom glumcu, koji se poslednji put na televizijskom ekranu pojavio sa likom Hakana u Bir Zamanlar Cukurova, govorilo se i zbog serije Kus Ucusu / Let ptica, objavljenoj na Netflixu.

Glumac je pre početka leta završio snimanje druge i treće sezone serije Kus Ucusu, u kojoj igra lik Kenana.

Takođe je poznato da su mnoge ponude za uloge u TV serijama date Ibrahimu Celikkolu, koji je imao priliku da se odmori tokom letnjeg perioda. Među ovim projektima bila je i TV serija o životu čuvenog komandanta Selahattina Eyyubija, koji je povratio Jerusalim od krstaša. Mnogi njegovi obožavaoci želeli su da vide glumca u tako impresivnom projektu.

Međutim, vladalo je razočarenje kada se otkrilo da nije moguće postići dogovor o uslovima ugovora.

Scenario nove serije u izradi

Ibrahim Celikkol igra različite i uticajne uloge u TV serijama od 2008. godine. Glumac, koji je potpisao nezaboravne projekte, poznat je po svojim dugim serijama. Karadaglar, Iffet, Merhamet, Kordugum, Siyah Beyaz Ask, Dogdugun Ev Kaderindir, i na kraju, Bir Zamanlar Cukurova, skreću pažnju kao dugotrajni projekti u kojima glumac učestvuje.

Obožavaoci su počeli nestrpljivo da čekaju da se glumac vrati na ekran u novoj sezoni. Za njih sjajne vesti, glumac je došao do tačke dogovora sa ATV serijom pod nazivom Gunes Tutulmasi / Pomračenje Sunca.

Nastavlja se pisanje scenarija TV serije Gunes Tutulmasi, koju priprema kompanija NGM Media.

Njegovi obožavaoci sa nestrpljenjem iščekuju i potvrdnu poruku Ibrahima Celikkola, čije je učešće u seriji reditelja Emrea Kabakusaka izvesno.

NOVO - Nakon Pelin i Zerrin je napustila seriju Yali Capkini!

By: TV Exposed