Kroz Devin u seriji Aile otkrivamo šta znači trovanje moći!

Prvih 9 epizoda turske TV serije Aile / Porodica, koja je neizostavna utorkom uveče, prošlo je veoma uspešno.

Kroz Devin u seriji Aile otkrivamo šta znači trovanje moći!

Foto Credits: IMDB

U priči serije Aile / Porodica i dalje se daju veoma važne poruke. Treba reći i da je reč o produkciji koja kroz običan lik otkriva šta znači trovanje moći.

Transformacija lika Devin, koji je psiholog i više saučesnik sa ljudima sa kojima nikada nije mogla da zamisli da bude, više od porodice, veoma je impresivna.

Serenay Sarikaya veoma dobro nosi ulogu i njena gluma koja pokazuje da je skoro prihvatila ulogu, a među detaljima po kojima se serija Aile ističe je i njena transformacija.

Velika transformacija

Jer lik Devin najbolje otkriva šta znači trovanje moći.  Dok živi životom koji ne može pomisliti da naudi ljudskom biću, Devin se pretvorila u sasvim drugu osobu.

Transformacija Devin, koja prihvata da je čovek koga voli član mafije, ide na tu ljubav i čak odobrava da bude partner u zločinima porodice Soykan. Devin pokazuje primer trovanja moći sa stavom izbegavanja kada je u pitanju njena sopstvena porodica, ne mareći da drugi budu povređeni, a zatim okrivljuje druge ljude umesto da plati za ono što je uradila.

Serenay Sarikaya vešto odražava duh i emocije lika na ekranu serije Aile / Porodica i zaslužuje da bude jedan od glavnih elemenata koji vuku priču.

NOVO - Priča serije Cop Adam je drugačija od većine drugih

By: TV Exposed