Ljubitelji serije Cukur zabrinuti!

Ako ne bude problema oko scenarija, sezona 4 serije Cukur biće legendarna! Jedna od najpopularnijih serija tokom 3 sezone, uskoro će se pojaviti pred publikom sa novim epizodama. Trejleri serije pripremljene za 4. sezonu nastavljaju da se objavljuju. Drugi trejler iz 4. sezone privukao je veliku pažnju. Trenuci u kojima porodica Kocovalı doživljava bol oca ...

Ljubitelji serije Cukur zabrinuti!

Ako ne bude problema oko scenarija, sezona 4 serije Cukur biće legendarna! Jedna od najpopularnijih serija tokom 3 sezone, uskoro će se pojaviti pred publikom sa novim epizodama.

Trejleri serije pripremljene za 4. sezonu nastavljaju da se objavljuju. Drugi trejler iz 4. sezone privukao je veliku pažnju. Trenuci u kojima porodica Kocovalı doživljava bol oca Idrisa, koga glumi Ercan Kesal, impresionirali su publiku. Publika je takođe zabrinuta zbog 4. sezone, gde će Barıs Arduc biti mnogo efektivniji sa likom Arık Boke Erdeneta. Naročito u trećoj serije bilo je ozbiljnih kritika na scenario.

"Nadam se da scenarista ovog puta neće biti blesav", gledaoci se najviše plaše ovog pitanja. Neki fanovi misle da će u scenariju ponovo biti gluposti. Drugi se pak nadaju i izražavaju ideju da će 4. sezona biti legendarna.

Glumačke predstave u seriji veoma uspešne i gledaoci to često cene, sve dok se priča razvija na način da drži pažnju publike.Pretpostavlja se da će serija biti puna akcije kako bi se održao visok rejtinga u četvrtoj sezoni, a priča će sadržati mnogo iznenađenja. Gledaoci često pokreću ovo pitanje kako scenarista Gokham Horzum ne bi napravio iste greške. Navijači Cukura se nadaju od sezone 4...

By: TV Exposed