Ozan Dolunay : „Uvek dosadna, ista pitanja“

Glumac Ozan Dolunay je gostovao u emisiji „Veče sa Ibrahimom Selimom“. U toku razgovora Ozan je istakao jednu stvar koja ga zaista zamara i dosađuje mu. Kako glumac kaže novinari postavljaju uvek jedna te ista pitanja. Bar je hiljadu puta u karijeri čuo i dobio pitanje „Kako napreduju novi projekti?“. Glumac je istakao da je ...

Ozan Dolunay : „Uvek dosadna, ista pitanja“

Glumac Ozan Dolunay je gostovao u emisiji „Veče sa Ibrahimom Selimom“.

U toku razgovora Ozan je istakao jednu stvar koja ga zaista zamara i dosađuje mu. Kako glumac kaže novinari postavljaju uvek jedna te ista pitanja. Bar je hiljadu puta u karijeri čuo i dobio pitanje „Kako napreduju novi projekti?“. Glumac je istakao da je uveren da niko neće reći „Ma sve je loše, ništa ne ide kako treba“.

Na pitanje da li su neke javne ličnosti promenile mišljenje o njemu nakon što su se upoznali, Ozan je dao potvrdan odgovor. Neke od osoba koje su ranije imale loše mišljenje o njemu, kasnije ga promenile, sada su mu dobri prijatelji. Dolunay je za kraj rekao i nešto zanimljivo. Glumac je jedno vreme imao lažan profil na društvenim mrežama i pratio je sve objave jedne osobe. Iako je voditelj naravno insistirao da sazna o kome je reč, Ozan nije želeo da odgovori.

NOVO - Tolgahan Sayisman napušta turske TV serije?!

By: TV Exposed