Prelepa Cansu Dere ponovo na ekranima u seriji "Neverni"

Cansu Dere, nakon veoma uspešnih projekata, vratila se na ekran serijom Ferhat ile Sirin prošle sezone. Nažalost, ovaj projekat je završen čak bez finala. Fanovi Cansu Dere često su na društvenim mrežama pisali da je velika greška što je prihvatila ovu seriju. Poznata glumica kreće u novu avanturu sa novom produkcijom u novoj sezoni. Počele ...

Prelepa Cansu Dere ponovo na ekranima u seriji "Neverni"

Cansu Dere, nakon veoma uspešnih projekata, vratila se na ekran serijom Ferhat ile Sirin prošle sezone. Nažalost, ovaj projekat je završen čak bez finala.

Fanovi Cansu Dere često su na društvenim mrežama pisali da je velika greška što je prihvatila ovu seriju. Poznata glumica kreće u novu avanturu sa novom produkcijom u novoj sezoni.

Počele su prve probe čitanja psihološkog trilera, koje će se emitovati na ekranima Kanal D pod nazivom Neverni. Caner Cindoruk i Cansu Dere prvi put su se sreli prilikom probe. Fanovi serije takođe su komentarisali kako su uzbuđeni zbog ove fotografije. Mediyapımov projekat prilagođen je BBC-jevoj TV seriji Doktor Foster. Pričaće se priča o ženi koja prati svog muža, za koga misli da je vara. Ove uloge će biti poverene Cansu i Caneru.

Jedan od fanova ove TV serije je izjavio da je užbuđen zbog ovog dua i oduševljen serijom.

Fanovi Cansu Dere takođe slave njen povratak na TV ekrane. Glumica je sa instagrama objavila fotografiju na kojoj je prvi put pokazala da radi na scenariju svoje nove serije čime je oduševila svoje pratioce.

Uz komentare "Elegancija, plemenitost, lepota", fanovi su takođe poželeli da ovo bude dobra drama i ima visok rejting.

By: TV Exposed