Tuvana Turkay o novoj ulozi i novom projektu

Premijera filma Murat Gogebakan Kalbim Yarali | Murat Gogebakan: Moje srce ranjeno, koji će životnu priču Murata Gogebakana doneti na bioskopsko platno, a koji je spreman za premijeru u petak, održana je u bioskopima Biletinial Torun Center u utorak, 5. decembra, u produkciji CNS Production i HM Production.

Tuvana Turkay o novoj ulozi i novom projektu

Foto Credits: Haberler

Tuvana Turkay je takođe u glumačkoj ekipi filma, koji je objavljen u petak, 8. decembra.

Lepa glumica nastavlja da se pojavljuje pred svojim fanovima sa različitim ulogama u poslednje vreme.

U ovom filmu Tuvana Turkay igra drugu ženu poznatog pevača Murata Gogebakana.

Tuvana, koja će iznenaditi svoje fanove, o svom novom projektu govorila je ovako:

„U filmu sam igrala drugu ženu Murata Gogebakana. Pošto u biografskim filmovima prikazujemo stvarne likove, glumac uvek nosi težinu ovoga. Učitelj Ali Ayyildiz je bio veoma podrška tokom procesa snimanja. Naš cilj je da nikoga ne uznemirimo. Bravo za sve moje prijatelje. Rezultat je veoma emotivan film.".

 Burak Sevinc glavna muška uloga

Osoba koja je igrala Murata Gogebakana bio je Burak Sevinc.

Glumac je izjavio da je pevao pesme u filmu i dao sledeće informacije:

„Pripremili smo film za veoma kratko vreme, ali pošto je i naš reditelj bio uključen u proces scenarija, koristile su nam njegove ocene i iskustva. Pokušali smo da ga prikažemo u njegovom najprirodnijem stanju. Šminka je korišćena da se prenese proces raka, a perika je korišćena da pokaže dugu kosu. Osim toga, nije korišćena nikakva plastična šminka. Pesme sam pevao. Moje lično mišljenje je da ako je u biografskom filmu, glumac treba da koristi svoj glas. Nadam se da sam uspeo da napravim slično i da će se isplatiti publici.”.

NOVO - Solidan start serije Sandik Kokusu | Miris škrinje

By: TV Exposed