Uskoro premijera serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

Potvrđen je datum premijere još jedne nove turske TV serije. Prenosimo kompletnu informaciju.

Uskoro premijera serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

Foto Credits: Dizilah

Turski nacionalni kanal TRT 1 je pre nekih mesec dana najavio tri nova projekta, odnosno tri nove serije. U pitanju su televizijske serije Kara Tahta / Tabla, Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka i Kasaba Doktoru / Gradski doktor.

Potvrđen je i datum premijere serije Gradski doktor. Ova nova turska TV serija poćeće u petak, 8. aprila.

Radnja serije Kasaba Doktoru će pratiti talentovanog i perspektivnog Omera koji je doneo odluku da postane doktor nakon što je ostao bez oca i legendarnog hirurga Alija, koji je posvetio svoj zivot spasavanju života. U gradskoj bolnici Omer će se ukrstiti sa doktorom Alijem i doktorkom Leylom i daće sve od sebe da pomognu ljudima. Uloge u ovoj seriji tumačiće Ozan Akbaba kao Ali, Hazal Subasi kao Leyla i Deniz Can Aktas kao Omer. Pored njih u seriji će glumiti Baris Yildiz, Sinan Albayrak, Ozgun Karaman, Sinan Demirer, Baris Yalcin i drugi.

Pre ovog projekta na TRT 1 počeće serija Kara Tahta / Tabla. Premijera ove TV serije će biti u sredu, 30. marta. Glavne uloge u tom projektu tumače Miray Daner i Furkan Andic.

Ono što još uvek čekamo su informacije o seriji Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka. Poznato je da je reč o romantičnoj komediji koja će delom biti snimana i u Makedoniji.

NOVO - Gizem Gunes i Yunus Emre Yildirimer – novo veliko prijateljstvo!

By: Milt-TV Exposed