Da li serija Baba / Otac može da popravi gledanost?!

Dok turska TV serija Baba / Otac nastavlja da se susreće sa publikom na TV ekranu Show TV-a utorkom uveče, neophodno je videti da je gledanost ispod očekivanja uprkos uzbuđenju u priči.

Da li serija Baba / Otac može da popravi gledanost?!

Foto Credits: IMDB

Hakan Kurtas, kojeg smo gledali kao Ilhana i Ozge Yagiz sa likom Busre u seriji, u kojoj su glavne uloge preuzeli Tolga Saritas i Haluk Bilginer, takođe odaju dobar utisak i prikazuju veoma uspešan nastup. 24 epizode ​turske serije Baba / Otac su ostale iza nas, a nova epizoda biće emitovana u utorak, 22. novembra. Objavljena je nova video najava epizode ove serije Show TV-a, koju potpisuje Ay Yapim.

Radnja koja nas čeka je sve zanimljivija. Nakon onoga što je Selahattin rekao, Emin počinje da sumnja da je učinio nešto loše, a Kadir, koji ovo čuje, odnosno njegova reakcija, postaje stvar radoznalosti. Lik Begum, koju je uspešno odigrala Hazal Turesan, izluđuje Ilhana samo jednom rečenicom. Njene reči: „Čak ću ti oduzeti ženu koju toliko voliš“ izbezumiće Ilhana. Kadir ulazi u Selahattinovu kuću radi Firuze.  Dok opasan potez Kadira, privlači pažnju, a sve veća napetost između Kadira, Emina i Selahatina izaziva uzbuđenje u publici. Sva ova nova dešavanja povećavaju uzbuđenje u seriji Baba / Otac.

Stiče se utisak da će se Ozge Yagiz pokazati efektnim scenama u liku Busre, koja navlači Begumov gnev u 25 epizoda serije, i da možemo pogledati trenutke koji pojačavaju uzbuđenje Tolge Saritasa u liku Kadira. Ostaje da vidimo da li serija može da popravi gledanost...

NOVO - Serija Aldatmak / Obmana osvaja sve veći broj gledalaca

By: TV Exposed