Oktay Kaynarca ponudio Birce Akalay ulogu u njegovoj novoj seriji!

Turska glumica Birce Akalay je među imenima koja neko vreme nisu viđena na TV ekranima. Glumica je privukla veliku pažnju serijom Babil objavljenom 2020. godine, a početkom ove sezone učestvovala je u seriji Son Yaz sa likom Sare.

Oktay Kaynarca ponudio Birce Akalay ulogu u njegovoj novoj seriji!

Foto Credits: DiziCentral

Međutim, kada je druga sezona TV serije Son Yaz trajala samo pet epizoda, Birce Akalay je umalo izgubila sezonu.

Da bi to sprečila, glumica je radila na projektima digitalnih platform. Birce se još jednom srela na snimanju sa svojim bivšim partnerom Ibrahimom Celikkolom iz TV serije Siyah Beyaz Ask u digitalnoj seriji Kus Ucusu, snimljenoj 2021. godine. Zatim je učestvovala u glumačkoj ekipi druge digitalne serije pod nazivom Mezarlik / Groblje.

Birče Akalay, koja je na pitanje o novim projektima izjavila da čeka da se ove dve serije emituju, takođe dobija mnogo ponuda. Jedna od ovih ponuda stigla je od Oktaya Kaynarce. Oktay Kaynarca, koji nastavlja svoju karijeru i kao glumac i kao producent, trenutno razgovara sa imenima koja želi da vidi u svojoj novoj seriji.

Proteklih nedelja, Oktay i Birce su se okupili na večeri. Prema novim informacijama koje su se pojavile, Kaynarca je dao ponudu za svoju novu seriju tako što se lično sastao sa Akalay, Hakanom Karahanom i Erenom Vurdemom.

Naziv nove serije, koju Onur Tan nastavlja da priprema kao reditelj, određen je kao Kor. Nije poznato da li će se naziv možda promeniti u budućnosti, ali snimanje nove serije, koja se na ATV TV-u očekuje od septembra, planirano je da počne u junu.

Birce je u svojoj izjavi nedavno rekla da joj stižu ponude, scenariji i da nastavlja da ih čita. Poznata glumica je rekla: „Ne znam još, ne mogu reći da sam odlučila. Već imam dva projekta, jedan je Kus Ucusu, a drugi je Mezarlik. Oba će biti dostupna na digitalnoj platformi. Mislim da ću doneti odluku nakon što se oni sastanu sa publikom.”.

Dakle, nakon premijera ove dve internet serije saznaćemo da li je Birce dogovorila svoje uslove za rad u novoj seriji Kor u kojoj će glavni glumac i producent biti Oktay Kaynarca.

NOVO - Priznanje za turski film Kurak Gunler / Sušni dani

By: Milt-TV Exposed