Burak Ozcivit može da završi u zatvoru do 4 godine!

Stigle su zaista neverovatne, ali istinite vesti vezane za Buraka Ozcivita. Glumac se suočava sa optužbama koje bi mogle da ga pošalju na izdržavanje zatvorske kazne do čak 4 godine!

Burak Ozcivit može da završi u zatvoru do 4 godine!

Foto Credits: Dizilah

Prenosimo detaljno o čemu je reč. Tačnije, o ovoj situaciji je već ranije bilo govora. Sve se desilo 8. decembra kada je Burak Ozcivit uvredio jednog od ljudi sa seta serije Kurulus Osman. Uvređeni radnik je podneo žalbu u kojoj tvrdi da se incident dogodio, dok je Burak izjavio da se to nije ni desilo.

Nakon što su sagledane sve činjenice i dokazi, tužilaštvo je donelo odluku da je moguće da se nemili događaj zaista dogodio i podigao tužbu protiv Buraka. Slučaj je poslat na poravnanje, međutim do dogovora između strana nije došlo.

Kao rezultat, tužilaštvo zahteva zatvorsku kaznu za Ozcivita u trajanju od 3 meseca i 15 dana do čak 4 godine i 1 meseca! Tužioci u Turskoj uvek zahtevaju najvišu moguću kaznu, dok sudija može da naloži i samo nadoknadu štete u novcu u iznosu od jedne lire. Šta će se desiti, teško je proceniti.

Uskoro će glumac Burak Ozcivit morati da se pojavi ispred sudije u Trećem kriminalnom sudu prvog stepena u Beykozu. Ozcivit je ranije govorio da se neće oglašavati po ovoj temi. Ta situacija ga kako kaže ne dotiče jer svi znaju kakav je on i kakva je njegova porodica.

NOVO - Gulcin Hatihan u seriji Mahkum / Zatvorenik

 By: Milt-TV Exposed