Survivor All Star i serija Yargi u velikoj borbi!

Somera je objavila listu televizijskih programa o kojima se najviše govorilo na društvenim mrežama u januaru 2022. godine. Na toj listi se vodi velika borba izmedju TV serije Yargi / Presuda i rijatili programa Survivor All Star.

Survivor All Star i serija Yargi u velikoj borbi!

Foto Credits: IMDB

Na prvom mestu je Survivor All Star, koji je jedno vreme čak nosio i naziv „ubica TV serija“, zbog toga što svake godine televizijskim serijama oduzme veliki broj gledalaca.

Ovaj rijaliti koji se emituje na TV Kanalu 8 je pomenut 64.394 puta i imao je rejting od 24.09 u prošlom mesecu. Odmah iza njega je televizijska serija Yargi / Presuda sa 45.841 iletija i rejtingom od 19.45. Serija Yargi se emituje na Kanalu D.

Na trećoj poziciji je emisija Maske Kimsin Sen? koja se emituje na Fox TV-u. Četvrta je emisija Masterchef Turkiye koja se emituje na Kanalu TV8. Peto mesto pripalo je jednoj novoj televizijskoj seriji. Reč je o projektu Yalniz Kurt koja se emituje na ATV TV.

U top 10 su još TV serije Mahkum / Zatvorenik, Gonul Dagi, Yasak Elma i emisije Pelin Cift Ile Gundem Otesi i Gece Gorusu.

Kao parametar su kao i uvek uzimani podaci iz Turske sa tri najveće društvene mreže, Facebooka, Instagrama i Tvittera kao i rejting samih programa.

Dakle, ni ove godine nije bilo promene situacije, Survivor je nešto što privlači najviše pažnje kod turskih gledalaca i glavni krivac za rejting serija koji bi mogao da bude znatno veći.

NOVO - Nova turska serija Baba / Otac će se emitovati utorkom u teškoj konkurenciji?!

 By: Milt-TV Exposed