Nove vesti iz turske serije Gaddar | Nemilosrdan

Od ranije je poznato da će Cagatay Ulusoy i Sumeyye Aydogan glumiti ljubavni par u novoj TV seriji Gaddar | Nemilosrdan, koja govori o Leventu, koji se pretvara u nemilosrdnog ubicu kao posledica traume koje je proživeo u vojsci.

Nove vesti iz turske serije Gaddar | Nemilosrdan

Foto Credits: IMDB

Još jedna vrlo kvalitetna glumica pridružila se novoj TV seriji Gaddar | Nemilosrdan, koju potpisuje kompanija Ay Yapim, a za koju je scenario napisao Hurer Ebeoglu.

Deniz Ozerman, koja je učestvovala u mnogim sjajnim TV serijama, filmovima i pozorišnim predstavama, pridružila glumačkoj ekipi serije Gaddar. Deniz će u ovoj TV seriji tumačiti lik Fikriye.

Onur Saylak će u ovom projektu glumiti negativca koji se zove Mudur, koji Leventa pretvara u okrutnu osobu. Hakan Salinmis će tumačiti lik Leventovog oca Davuta. Fatih Berk Sahin će glumiti Leventovog brata po imenu Ruzgar, a Aydaninu majku Oyu će glumiti Neslihan Yeldan.

Početka snimanja krajem meseca

Nova turska serija Gaddar | Nemilosrdan, čije probe frizura, kostima i šminke se nastavljaju, planira da izađe na snimanje krajem ovog meseca i emituje petkom uveče već u decembru, osim ako ne bude novih promena na Fox TV-u.

Tu se najviše misli na otkazivanje serija, a poznato je da rukovodstvo tog turskog kanala ima "kratak fitilj" za serije sa niskom rejtingom.

Ukoliko ne bude promena, serija Gaddar će se emitovati u veoma teškoj konkurenciji i s obzirom na popularnost koju Cagatay Ulusoy ima i te kako promeniti stanje stvari petkom uveče kada su u pitanju turske serije.

NOVO - Hafsanur Sancaktutan je uživala u radu sa Keremom Bursinom i seriji Ya Cok Seversen

By: TV Exposed