Najzgodniji turski glumci po AI (veštačkoj inteligenciji)

Ukusi su različiti i tu dileme nema. Svako od nas ima neke svoje miljenike medju glumcima, pa tako i omiljene turske glumce, ali i one koje smatra najatraktivnijima.

Najzgodniji turski glumci po AI (veštačkoj inteligenciji)

Foto Credits: RiriNano

Takođe, nekome neko može biti fizički privlačan, dok drugoj osobi ne. Lepota je kako kažu u oku posmatrača, a ovaj put stigla je nova zanimljiva rang lista koju nije kreirao čovek.

Pa o čemu se radi?

Veštačka inteligencija, koja je nedavno našla mesto za sebe u svakodnevnom životu, ovog puta je odabrala 8 najzgodnijih muških glumaca izTurske.

Na prvom mest je Kivanc Tatlitug. Glumac trenutno radi sjajan posao u TV seriji Aile / Porodica i bez dileme ima ogromnu bazu fanova.

Druga pozicija pripada Cagatayu Ulusoyu. Caga je takođe neko ko ima milionsku bazu fanova i o tome ko je atraktivniji i popularniji, on ili Kivanc može da se dugo raspravlja.

Burak Ozcivit tek četvrti

Engin Akyurek se nalazi na trećem mestu, dok je Burak Ozcivit tek četvrti. Kažemo tek jer je Burak najpopularniji turski glumac. O tome govore i njegovi predjašnji radovi ali i popularnost na društvenim mrežama.

Naravno, popularnost i fizički izgled nisu usko vezani jedno sa drugim ali svakako da Burak svojoj popularnosti pored sjajne glumce duguje dosta i svom fizičkom izgledu.

Peti je Mehmet Gunsur, dok je šesta pozicija po AI (veštačkoj inteligenciji) pripala Barisu Arducu. Na sedmom mestu je Tolga Saritas dok je osmi Bugra Gulsoy.

NOVO - Ya Cok Seversen / Ako voliš previše i dalje privlači pažnju na mrežama dok rejting pada

By: TV Exposed