Završeno snimanje serije "Kamiondžije"

Serija “Kamiondžije” snimala se 100 dana, 20 epizoda u nizu. Tihomir Stanić koji igra Žiću rekao je:” Ovo je neka vrsta podviga – dvadeset epizoda, ovako u nizu, posle vanredne situacije koja je bila zbog korone. Krenuli smo sa velikim strahom da li će se desiti nešto, da li će se neko od nas dvojice ...

Završeno snimanje serije "Kamiondžije"

Serija "Kamiondžije" snimala se 100 dana, 20 epizoda u nizu.

Tihomir Stanić koji igra Žiću rekao je:" Ovo je neka vrsta podviga – dvadeset epizoda, ovako u nizu, posle vanredne situacije koja je bila zbog korone. Krenuli smo sa velikim strahom da li će se desiti nešto, da li će se neko od nas dvojice razboleti i onda bi moralo sve da stane, što je neka vrsta odgovornosti i tereta. Mislim da smo mirno i bez mnogo opterećenja izneli i Nenad Jezdić i ja i 150 glumaca koliko je bilo na snimanju“. Siguran je da će Kamiondžije biti jedna od malobrojnih serija koja će bez neprijatnosti moći da se gleda porodično, jer su se trudili da ne budu vulgarni i prosti, već da celoj priči daju dozu plemenitosti."

Kamiondžija su legat, one Kamiondžije. Oni su postali superheroji Paja i Jare, takvi kakvi su, kao glumci to što su nam dali u tom kontekstu i vremenu, to što su oni uradili, to se merilo sa superherojstvom jer su tada umeli da zalupe vrata direktoru. Kamiondžija ima svuda, ortakluka takođe i neka nam Pavle Vijisić i Miodrag Petrović Čkalja ne zamere što smatramao da nemaju tapiju na motiv ortakluka u našem narodu. To mi pričamo, potpuno smo drugi likovi, mi smo Baja i Žića, oni su Paja i Jare“, izjavio je za ktaj Nenad Jezdić koji donosi lik Baje.

By: TV Exposed