Prve scene sa bugarske granice - Južni vetar 2 (VIDEO)

U narednim mesecima, ekipa će završavati poslednje scene, montažu ali i posebno osmišljenu muziku koju će i ovog puta potpisati Slobodan Veljković Coby i produkcija Bassivity. Premijera filma se očekuje početkom naredne godine. Reditelj filma Miloš Avramović rekao je: „Snimanje na graničnom prelazu je bilo jedno od najzahtevnijih, na prvom mestu jer smo imali veoma ...

Prve scene sa bugarske granice - Južni vetar 2 (VIDEO)

U narednim mesecima, ekipa će završavati poslednje scene, montažu ali i posebno osmišljenu muziku koju će i ovog puta potpisati Slobodan Veljković Coby i produkcija Bassivity. Premijera filma se očekuje početkom naredne godine.

Reditelj filma Miloš Avramović rekao je: „Snimanje na graničnom prelazu je bilo jedno od najzahtevnijih, na prvom mestu jer smo imali veoma komplikovane scene, punu opasnih kaskada, a sa druge strane, snimanje nije smelo da ometa funkcionisanje graničnog prelaza. Cela ekipa pripremala je ovo snimanje danima unapred kako bi sve fukcionisalo perfektno. Pored glavnih glumaca, u ovim scenama videćemo i velike bugarske zvezde Mariana Valeva i Zahari Baharova koji igraju u “Ubrzanju”. Ovom prilikom želim i da se zahvalim graničnoj policiji na razumevanju, strpljenju i pomoći koju su nam pružili tokom ovog snimanja”.

Tu je i video prvih kadrova

https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=wDh4pbiXGqY&feature=emb_title

By: TV Exposed