Milan Marić na pretpremijeri DRŽAVNOG SLUŽBENIKA 2 zahvalio se celom timu

Druga sezona krimi serijala vodi nas u svet sajber kriminala i govori o uticaju društvenih mreža i interneta na društvo. U takvom svetu kriminalci su nevidljivi i nedodirljivi, ali opasnost koju donose nimalo nije zanemarljiva. Na specijalnoj novinarskoj pretpremijeri druge sezone serije “Državni službenik” glavni glumac serijala Milan Marić obratio se novinarima. Glumac se zahvalio ...

Milan Marić na pretpremijeri DRŽAVNOG SLUŽBENIKA 2 zahvalio se celom timu

Druga sezona krimi serijala vodi nas u svet sajber kriminala i govori o uticaju društvenih mreža i interneta na društvo. U takvom svetu kriminalci su nevidljivi i nedodirljivi, ali opasnost koju donose nimalo nije zanemarljiva.

Na specijalnoj novinarskoj pretpremijeri druge sezone serije “Državni službenik” glavni glumac serijala Milan Marić obratio se novinarima. Glumac se zahvalio svima koji su pomogli oko realizacije projekta, celom autorskom timu predvođenom rediteljem Miroslavom Lekićem, kao i svim glumcima.

Glumac koji u seriji glumi agenta Lazara Stanojevića izjavio je: "Naša ideja od samog starta bila da ne napravimo nekog balkanskog Džejms Bonda, koji bi sa lakoćom rešavao sve zadatke. Želeli smo da naše agente predstavimo kao žive ljude od krvi i mesa, a njihov posao koji je specifičan, kao nešto što je za njih više od posla, a manje od života".

By: TV Exposed