Srpska Serija - Švindleri

Švindleri je ime srpske televizijske serije koja je sa emitovanjem počela krajem 2019. godine. Scenario za seriju je pisao Đorđe Milosavljević. Režiseri serije su Nemanja Ćeranić i Miroslav Lekić. Serija je rađena u produkciji ATOS filma i RTS-a. Snimljena je jedna sezona, sa dvanaest epizoda. Prosečno trajanje epizode je 45 minuta. U pitanju je komedija ...

Srpska Serija - Švindleri

Švindleri je ime srpske televizijske serije koja je sa emitovanjem počela krajem 2019. godine.

Scenario za seriju je pisao Đorđe Milosavljević. Režiseri serije su Nemanja Ćeranić i Miroslav Lekić. Serija je rađena u produkciji ATOS filma i RTS-a.

Snimljena je jedna sezona, sa dvanaest epizoda. Prosečno trajanje epizode je 45 minuta. U pitanju je komedija sa elementima trilera.

Uloge:

Pavle Mensur kao Ivan Razumović
Filip Hajduković kao Boža Baćković
Dragan Jovanović kao Sofronije
Marko Baćović kao Joca Kirić
Gorica Popović kao Cvetana
Brankica Sebastijanović kao Klara
Dejan Lutkić kao Oton Muha
Nevena Ristić kao Darinka
Strahinja Blažić kao Stanislav
Anđela Jovanović kao Sofija
Branka Pujić kao Sokolija

Radnja serije:

Radnja serije se dešava u 1930. godini. Tačnije u septembru mesecu te godine, kada državna klasna lutrija Jugoslavije objavi da je izvučena srećka sa glavnom novčanom nagradom. Nagrada Turističke lutrije je iznosila milion dinara. Novac je dobio srećan dobitnik u Palanci, gradiću u unutrašnjosti Srbije.

Prestolonaslednik Petar, kao pokrovitelj Jadranske straže koja je pokrenula Turističku lutriju, lično je čestitao nepoznatom dobitniku. Dobitnik je dobio poziv da preuzme nagradu u sedištu Državne klasne lutrije.

Pitanje je samo ko je osvojio nagradu. To pitanje iznenada će okrenuti naglavačke miran i spokojan život u Palanci. Do tada su građani razmišljali o izborima za gradonačelnika. Na tim izborima građani će birati između dva kandidata koji su privatnu svađu prebacili na plan politike.

Ipak, iznenadna pojava lutrije celokupne izbore baca u drugi plan...

By: TV Exposed