Da li će se snimati 6.sezona VOJNE AKADEMIJE

Zbog zbog prevelike popularnosti, ali i interesovanjem publike za novim nastavcima Vojne akademije, postavlja se pitanje da li će Dejan Zečević kao režiser serije, uskoro ponuditi još neku novu sezonu. Dejan Zečević je istakao: “Mada smo se poslednjim filmom i sezonom serije zvanično oprostili od “Vojne akademije” nije tajna da postoji ideja da se snimi ...

Da li će se snimati 6.sezona VOJNE AKADEMIJE

Zbog zbog prevelike popularnosti, ali i interesovanjem publike za novim nastavcima Vojne akademije, postavlja se pitanje da li će Dejan Zečević kao režiser serije, uskoro ponuditi još neku novu sezonu.

Dejan Zečević je istakao: "Mada smo se poslednjim filmom i sezonom serije zvanično oprostili od “Vojne akademije” nije tajna da postoji ideja da se snimi šesta sezona. To poglavlje, kako ste sami primetili, čak ni na vebsajtu IMDb, na zvaničnoj stranici naše serije nije zaključeno. Uz godinu emitovanja prve epizode još stoji prazno mesto za godinu emitovanja poslednje. Postoje planovi da se snimi i šesti ciklus, ali realizacija te ideje trenutno zavisi od mnogo okolnosti. Imam mnogo drugih projekata na kojima radim, a najveći i najvažniji u ovom trenutku jeste serija “Drim tim” sa Lazarom Ristovskim. Priča o Vojnoj akademiji će, ipak, morati još malo da sačeka".

By: TV Exposed