Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice nastavlja sa dobrim rezultatima

Uspešno se nastavlja druga sezona popularne turske TV serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se emituje na Show TV-u u produkciji Gold Filma i Faruka Turguta.

Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice nastavlja sa dobrim rezultatima

Foto Credits: IMDB

Sjajna serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, u kojoj glume Baris Kilic, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukan Gungor, Mujde Uzman i Yigit Kiraz i dalje zauzima najvišu pozicije, a na prvom mestu nastavlja da zauzima najviše mesto u rejtingu ove sezone.

Takođe rezultat u ABC1 grupi rejtinga petkom uveče je na najvišem nivou. Iako je malo zaostao za dvocifrenom stopom, Kizilcik Serbeti, koji nije izgubio prvo mesto od svog rivala serije Yali Capkini, ipak uspeva da dovede milione gledalaca na TV ekrane.

Dok je osma epizoda druge sezone ponovo puna uspeha, vidimo da se o projektu serije Kizilcik Serbeti i dalje mnogo priča na društvenim mrežama.

Trending na društvenim mrežama

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, o kojoj se svakog petka priča na društvenim mrežama, našla se na TT listi platforme mreža.

Ovaj razvoj događaja takođe pokazuje da će serija Šerbet od brusnice nastaviti da bude projekat koji će privlačiti pažnju miliona gledalaca tokom cele sezone.

Ukoliko se ovako nastavi i to bude želeo producentski tim, nema prepreka da gledamo i još jednu ovog projekta.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Turska serija Arak – glumci i radnja

By: TV Exposed