Nove serije Nur Surer

Turska glumica Nur Surer spada u red onih iskusnijih čiji rad svi cene. Čak i kada glumi negativnu ulogu, Nur to odradi toliko dobro da dobija samo pohvale.

Nove serije Nur Surer

Foto Credits: Internet Haber

Nur Surer je uvek na visini zadatka kada je u pitanju gluma, bez obzira kakav lik tumači. Zbog toga ni ne čudi da je producenti rado žele u njihovim projektima. Po završetku svog dela posla u seriji Camdaki Kiz, ova iskusna glumica će ubrzo preći na novi set. Njen lik Feride u TV seriji Camdaki Kiz je preminuo u poslednjoj epizodi. To je značio oproštaj Nur Surer od TV ekrana Kanala D i projekta kompanije OGM Pictures. Za dve nedelje glumica će početi rad na novoj TV seriji Aile | Porodica.

U njoj će tumačiti lik Hulye, majke višečlane porodice. Ovo je veoma ambiciozan projekat u kojem će glavne uloge tumačiti Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya. Pored njih i Nur, uloge u seriji će oživeti i Nejat Isler, Canan Erduger, Emel Goksu i drugi.

Tu nije kraj novim projektima iskusne glumice Nur Surer. Glumica će se pojaviti u gostujućoj ulozi u novom Netflixovom projektu. U pitanju je serija Cocuk | Dete, koju priprema režiser Berkun Oya. Nur ćemo dakle u narednom periodu gledati i na TV ekranima i na digitalnoj platformi.

Zaista lepe vesti za njene fanove koji su bili tužni kada je njihova omiljena glumica napustila seriju Camdaki Kiz.

NOVO - Bahar Sahin o projektu koji želi i onom zbog kog je osetila veliki bol!

By: TV Exposed