Melisa Senolsun dala prve novosti iz 3.sezone serije Atiye (FOTO)

Nova sezona serije Atiye započinje zanimljivim događajima. Kako se Atiyina avantura nastavlja, putevi se ukrštaju sa njenom sestrom Elif, koju glumi Melisa Senolsun. Borba da sve promeni povratkom u Gobeklitepe ostavila je znatiželju jer se druga sezona završila uzbudljivom epizodom. Nekoliko nedelja je napravljena pauza za treću sezonu serije. Očekuje se da će snimanje ponovo ...

Melisa Senolsun dala prve novosti iz 3.sezone serije Atiye (FOTO)

Nova sezona serije Atiye započinje zanimljivim događajima. Kako se Atiyina avantura nastavlja, putevi se ukrštaju sa njenom sestrom Elif, koju glumi Melisa Senolsun. Borba da sve promeni povratkom u Gobeklitepe ostavila je znatiželju jer se druga sezona završila uzbudljivom epizodom.

Nekoliko nedelja je napravljena pauza za treću sezonu serije. Očekuje se da će snimanje ponovo početi poslednje nedelje septembra u Istanbulu. Do tada glumica odmara. Međutim, izgleda da su scenariji nove epizode ​​stigli do glumaca. Podrazumeva se da Melisa Senolsun, sa svojom objavom na Instagramu, nije koristila ime serije "Atiye", već je napisala „Sledeća epizoda“ na engleskom jeziku. Još nije jasno kada će biti emitovana treća sezona, ali izgleda da su glumci uzbuđeni koliko i publika.

Melisa Senolsun otkriva ovu situaciju deleći crno-belu fotografiju na kojoj drži scenario.

By: TV Exposed

NOVO-Kerem Bursin liči na sestru (FOTO)