Sila Turkoglu u još jednoj seriji!

Turska glumica Sila Turkoglu se nalazi u centru pažnje već neko vreme. Nakon odlaska iz serije Emanet, glumica je bila česta tema natpisa u štampi.

Sila Turkoglu u još jednoj seriji!

Foto Credits: Haberturk

Sila Turkoglu je bez dileme jedna od najtalentovanijih turskih glumica. Nakon njenog razdvajanja iz serije Emanet, podiglo se dosta prašine. Situacija se smirila, pa je glumica dogovorila rad na novoj TV seriji. U pitanju je projekat Kizilicik Serbeti / Šerbet od brusnice u kojoj će imati važnu ulogu. Ona će u ovoj seriji tumačiti lik po imenu Doga, a njen partner koji će glumiti Fatiha će biti Dogukan Gungor.

U pitanju je zaista velika prilika za ovo dvoje talentovanih mladih glumaca da pokažu svoje kvalitete. Reč je o projektu televijskog kanala Show TV, a datum premijere serije će biti poznat vrlo brzo. Sa svojim novim projektom, Sila Turkoglu će raditi na istom setu sa veoma važnim imenima i imati priliku da ostvari nova iskustva.

Posle dnevne serije, odnosno drame kao što je bila serija Emanet, glumica je ušla u sasvim drugačije okruženje sa projektom Kizilcik Serbeti, a ova serija je prilika da napravi veliki korak unapred u karijeri. Pored nje i Dogukan u seriji će glumiti Evrim Alasya i Baris Kilic u glavnim ulogama, a tu su i veoma kvalitetna glumačka imena kao što su Settar Tanriogen, Selin Turkmen, Sibel Tascioglu i Fusun Demirel.

Pored ove TV serije, Sila će se pojaviti i u jednoj seriji digitalnih platformi. Reč je o seriji Sadece Arkadasiz ili u prevodu Samo prijatelji koja će biti emitovana na digitalnoj platformi Exxen. Turkoglu će u ovom projektu imati status gostujuće zvezde i pojaviće se u svega nekoliko epizoda, ili možda i samo jednoj.

NOVO - Kaan Yildirim i Pinar Deniz - ljubav koju pokazuju svima!

By: TV Exposed