Kerem Bursin i Hande Ercel – romantična ili poslovna večera?

Turski mediji i dalje traže znake ljubavi između Kerema Bursina i njegove koleginice sa seta Hande Ercel. Hande i Ercel su primećeni pre dva dana na zajedničkoj večeri. Za kratak vremenski period oko restorana se okupio ogroman broj novinara i TV ekipa. Svi su imali jedan cilj, da zabeleže neke romantične trenutke dvojca iz serije ...

Kerem Bursin i Hande Ercel – romantična ili poslovna večera?

Turski mediji i dalje traže znake ljubavi između Kerema Bursina i njegove koleginice sa seta Hande Ercel.

Hande i Ercel su primećeni pre dva dana na zajedničkoj večeri. Za kratak vremenski period oko restorana se okupio ogroman broj novinara i TV ekipa. Svi su imali jedan cilj, da zabeleže neke romantične trenutke dvojca iz serije Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata. Neki mediji su preneli i senzacionalne naslove o romantičnoj večeri, ali tokom boravka u restoranu par nije pokazivao nikakve izlive nežnosti i romantične trenutke. Večerali su, razgovarali kao i uvek uz veliki broj osmeha, ali ništa drugo od toga. Večera je usledila nakon sastanka glumaca i njihovih menadžera u kancelariji kompanije MF Yapim.

Hande i Kerem su još jednom potvrdili da na setu serije vlada sjajna atmosfera, i da je prijateljstvo prisutno na svakom koraku. Pitanja o tome da li između njih ima nešto više od prijateljstva su ih ponovo nasmejala. Šta vi mislite, da li Hande i Kerem vešto kriju njihovu vezu ili su ipak samo prijatelji?

NOVO - Sude Zulal Guler ostala bez šanse za uspon karijere!

By: TV Exposed