Novo odlaganje serije Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi

Serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi nastavlja da privlači veliki interes i pažnju medju fanovima turskih TV serija. Dok se čeka početak snimanja ovog projekta, stižu nove, iznenadjujuće vesti.

Novo odlaganje serije Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi

Foto Credits: Internet Haber

Nova turska serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi je zasnovana na noveli Gulseren Budayicioglu, kao i mnoge pre nje. Rad na scenariju ovog novog projekta traje već 5 godina. U toku 2017. godine, producenti su želeli da Erkan Petekkaya tumači glavnu ulogu u seriji. Međutim, scenario tada nije zadovoljio producente i snimanje je odloženo do daljeg.

Onur Guvenatam, koji je prvi čovek i osnivač kompanije OGM Pictures je nastavio rad na ovom projektu. Kenan Imirzalioglu je bio najavljen kao glavni glumac, međutim, tada Kenan nije želeo da se vraća na TV ekrane. Posle svega toga, Kivanc Tatlitug je bio „meta“ i praktično dogovorio sve uslove oko serije. Scenaristi koji su radili projekat Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih su nastavili da rade na scenariju za novu TV seriju. Tada scenario nije zadovoljio Kivanca, koji je odlučio da napsti ovaj projekat.

Tu nije kraj. Pričalo se da je OGM Pictures je postigao dogovor sa Urazom Kaygilarogluom. Zvaničnih potvrda na tu temu nije bilo, a doneta je odluka da se snimanje serije odloži za narednu godinu. Producent Onur Guvenatam koji je za seriju Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi potpisao ekskluzivan ugovor sa kanalom Star TV je odlučio da se snimanje odloži, a da serija bude emitovana tek na jesen 2023. godine. Kako sada stvari stoje – mesto glavnog glumca je i dalje upražnjeno...

NOVO - Serkan Cayoglu u novoj TV seriji Ask-i Destan Gulcemal

By: TV Exposed