Nervoza i strah zbog sudbine serije Tuzak / Klopka

Integritet priče i uzbuđenje turske serije Tuzak / Klopka se povećava sa svakom novom epizodom. Oni koji prate seriju takođe dele sa više entuzijazma na društvenim mrežama nakon svake nove epizode, hvaleći i seriju i glumce.

Nervoza i strah zbog sudbine serije Tuzak / Klopka

Foto Credits: Dizilah

Možemo videti mnoge objave na platformama društvenih medija u kojima se navodi da im se dopadaju nastupi Akina Akinozua i Bensu Soral, koji su u glavnim ulogama u seriji Tuzak. Naravno, maestralna gluma Talata Buluta i veoma dobre igre Rize Kocaoglua u veoma različitim ulogama ne ostaju neprimećene.

Jedna od najizgovaranijih rečenica Akina Akinozua, koji je prošle sezone zablistao u seriji Hercai i privukao pažnju serijom Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, bila je „Pronašao je tačnu ulogu koju je tražio“. Akin, koji oživljava ulogu advokata Umuta u priči o osveti, ima mnogo komentara publike da je u svakoj novoj epizodi bolji. Prve 3 epizode ​​u seriji Tuzak / Klopka su iza nas i ocene nisu zadovoljavajuće.

Međutim, publika je zadovoljna pričom i veoma se plaši da će se seriji nešto dogoditi. Činjenica da scenario napreduje postavljanjem sa svakom novom epizodom je najvažniji razlog zašto se o seriji Tuzak mnogo priča. Naravno, šteta je što ovakvo okruženje interakcije na društvenim medijima nema direktan uticaj na rejting. Brojni fanovi kažu: „To je serija visokog kvaliteta koja neće biti žrtva rejtinga“, otkrivajući koliku anksioznost zapravo imaju.

Ljubitelji serije Tuzak, koji smatraju da je priča tečna, da je tenzija prikladno iskorišćena, a scenario obogaćen akcionim i dramskim scenama odlično obrađen, već sa velikim uzbuđenjem čekaju novu 4. epizodu, koja će biti emitovana u sredu, 9. novembra.

NOVO - Radnja turske serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći je nevinija u odnosu na priče iz stvarnog života!

By: TV Exposed