Turska serija Zeytin Agaci postaje sve popularnija!

Turska serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo koja je snimljena u Ajvaliku za Netflix digitalnu platformu prošle godine, bila je željno iščekivana. Oni koji su gledali seriju, koja je emitovana u 8 epizoda u četvrtak, 28. jula, počeli su da daju komentare oduševljenja na društvenim mrežama.

Turska serija Zeytin Agaci postaje sve popularnija!

Foto Credits: IMDB

Serija Zeytin Agaci, u kojoj su učestvovali veoma popularni glumci, iznenada je postala predmet velikog interesovanja!

Serija Maslinovo drvo, u kojoj su glumili Tuba Buyukustun, Seda Bakan, Murat Boz, Riza Kocaoglu, Firat Tanis, Bocuk Yilmaz, Fusun Demirel i Serkan Altunorak, bila je cenjena po temi i glumi. Oni kojima je čudno što je Murat Boz učestvovao u istoj seriji sa tako ambicioznim glumcima promenili su mišljenje posle gledanja serije!

Ova turska digitalna serija, čiji su likovi i priča postali veoma popularni, uspela je da dospe na dnevni red društvenih mreža prvog dana od objavljivanja. Naziv serije, koji je Netflix prvo lansirao pod imenom Another Self, kasnije je određen kao Zeytin Agaci / Maslinovo drvo. Trebalo je kratko vreme da serija od 8 epizoda uđe na listu najgledanijih projekata i u trending na društvenim mrežama.

Maslinovo drvo, seriju koju su fanovi Tube Buyukustun željno čekali, prvog dana je gledalo hiljade ljudi, a komentari sa društvenih mreža počeli su da se nižu jedan za drugim. Zajedno sa porukama koje su isticali Tubini fanovi, Zeytin Agaci se pojavio na vrhu kao izvanredna produkcija. Cenjene su i uspešne predstave svih glumaca u seriji, u kojima se stvara istorija svakog lika u priči, a ističe se porodično poreklo ljudskih života i odredišta.

Kao priča koja tera publiku da preispituje sopstvene živote, serija Zeytin Agaci dira srca svojim impresivnim i upečatljivim scenama.

NOVO - Ezgi Mola bira novu ulogu

By: TV Exposed