Evrim Alasya je u najproduktivnijem periodu karijere

Evrim Alasya, koji tumači lik Kivilcim u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, bila je na dnevnom redu sa produkcijama u kojima je učestvovala poslednjih godina.

Evrim Alasya je u najproduktivnijem periodu karijere

Foto Credits: IMDB

Glumica je imala veoma dobar odnos sa svojim kolegom Barisom Kilicem. Scene dvoje iskusnih glumaca takođe veoma prijaju publici. Evrim Alasya, koja intenzivno radi u pozorištu, poslednjih godinu dana pokazuje svoje talente na snimanju TV serije Yali Capkini i daje dobar primer mladima.

Mora se reći da Evrim Alasya, koja je svoje glumačke talente odrazila na ekranu i duboko impresionirala milione gledalaca, doživljava najvažniji period u karijeri pun uspeha.

Kao ime čiji se intervjui stalno objavljuju i koje nikada ne napušta dnevni red, Evrim je u najproduktivnijem periodu svoje karijere. Glumica, koja je rođena u Izmiru 1979. godine, na snimanjima je od 2003. godine.

Diplomirala pozorište

Glumica, koja je upamćena po ulogama Selme u TV seriji Ihlamurlar Altinda i Balcicek u nezaboravnoj TV seriji Gonulcelen, tumačila je različite likove u mnogim značajnim produkcijama.

Pored lika Gunes Yilmaz u TV seriji Gunesin Kizlari, lik Kivilcim Arslan u TV seriji Kizilcik Serbeti postao je jedan od nezaboravnih likova TV serije.

Ne prođe nezapaženo da Evrim Alasya, koju smo gledali kao Kumru u Netflixovoj seriji pod nazivom Terzi / Krojač, ima pozorišnu pozadinu. Glumica, koja je diplomirala pozorište na Univerzitetu Dokuz Eylul, otkriva publici svoje iskustvo u reflektovanju različitih emocija Kivilcim u TV seriji Kizilcik Serbeti i uspeva da impresionira publiku svake nedelje.

View this post on Instagram

A post shared by Evrim Alasya (@mujdevrim)

NOVO - Dobre i loše vesti za seriju Yali Capkini / Vodomar

By: TV Exposed