Ceren Karakoc - Nursemu neću nikada zaboraviti!

Ceren Karakoc, koja je imala veoma uspešnu sezonu u seriji Show TV-a pod nazivom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, postala je popularna sa likom Nurseme, koju je igrala.

Ceren Karakoc - Nursemu neću nikada zaboraviti!

Foto Credits: Haberler

Loši događaji koji su prošli kroz lik Nurseme nosili su tragove teškoća koje su mnoge žene doživele u svom životu. Iz tog razloga, publika je pratila ovaj lik sa velikim interesovanjem i Nursemin život se veoma pozitivno odrazio na gledanost serije.

To je učinilo da se Ceren Karakoc, koja je igrala lik, iznenada prepozna među širokim masama. Dakle, šta se promenilo u životu glumice nakon lika Nursema? Ceren je na ovu temu govorila ovako:

„Naravno, ništa se nije promenilo, osećam da se moj trud isplatio. Zato sam provela nezaboravnu godinu u karijeri za mene. Od sada ću imati i druge radove, ali Nursemu neću zaboraviti. Za mene ima drugačije mesto.”.

O suspenziji serije

Suspenzija od 6 epizoda za seriju Kizilcik Serbeti bila je jedno od tema o kojima se najviše pričalo prošle sezone. Tada su akteri serije i publika veoma oštro reagovali na ovu odluku o zabrani. Ceren Karakoc je podsetila na ovu situaciju i rekla:

„U nekim slučajevima je neophodno stati i ostati smiren. Publika već toliko dobro reaguje, da ne nam ne treba bilo šta da kažemo.“.

Navodeći da su je takve situacije veoma uznemirile, glumica je podsetila da su od ovog projekta zarađivali ne samo glumci pred ekranom, već i mnogi ljudi koji rade na setu i rekla:

Žao mi je, uložili smo toliko truda u to. Ne radimo samo kao glumci, iza kamere je velika, mnogobrojna ekipa. Imaju i porodice i decu. Odatle se hrani veliko osoblje. Zato mi je žao sebe i njih.”.

Ceren Karakoc, koji je takođe poručila da će nastaviti sa veoma jakom pričom u drugoj sezoni serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, počela je da dobija i druge ponude nakon što se istakla likom Nurseme.

NOVO -