Šta se to dešava u odnosu Burcu Kiratli i Sinana Akcila?!

Prema pisanju turskog novinara Mehmeta Ustundaga, Sinan Akcil koji se nedavno rastao sa Burcu Kiratli navodno postaće otac. Ili možda neće?! Majka njegovog deteta navodno biće njegova voljena, devojka poreklom iz Azerbedžana. O njoj se ne zna mnogo, sem da se bavi psihologijom i da se zove Nez. Prema navodima Sinanovih prijatelja koje je novinar preneo, ...

Šta se to dešava u odnosu Burcu Kiratli i Sinana Akcila?!

Prema pisanju turskog novinara Mehmeta Ustundaga, Sinan Akcil koji se nedavno rastao sa Burcu Kiratli navodno postaće otac. Ili možda neće?!

Majka njegovog deteta navodno biće njegova voljena, devojka poreklom iz Azerbedžana. O njoj se ne zna mnogo, sem da se bavi psihologijom i da se zove Nez. Prema navodima Sinanovih prijatelja koje je novinar preneo, Sinan je postao umoran zbog ljubomore njegove bivše supruge, i kraj Nez je pronašao mirnu luku. Međutim, ova vest izazvala je pravu erupciju nezadovljstva kod Sinana.

On se oglasio na svom Instagram profilu, gde je priznao da imao probleme sa Burcu, ali da ona ostaje njegova jedina ljubav. Sinan je i najavio tužbe novinama koje su prenele ovu vest.

NOVO - Susret Acuna Ilicalija i Gulseren Budayicioglu (FOTO)

By: TV Exposed