Hulya Avsar – Hande Ercel nije uspešna kao što svi misle!

Hande Ercel je od početka ove nedelje na meti raznih natpisa. Zanimljivo je da ovog puta ona tu ništa nije mogla da utiče. Evo i o čemu se radi.

Hulya Avsar – Hande Ercel nije uspešna kao što svi misle!

Foto Credits: DiziCentral

Turska glumica Hande Ercel je došla u centar pažnje zbog novih teorija koje nemaju veze sa istinom. Nakon raskida Ercel i Kerema Bursina turski mediji ali i korisnici društvenih mreža se bave raznim pitanjima o njima. Pojavila se priča da je Hande ostavila Kerema zbog milionera, ali po svemu sudeći te priče nemaju veze sa istinom.

Tek što se pojavila ta vest, odmah je krenula i druga informacija vezana za Ercelm, ovaj put istinita.

Turski mediji prenose novu vest – Hulya Avsar je „bacila kamen u baštu Hande Ercel!“. U svom novom intervjuu, Hulya je izjavila da broj pratilaca na društvenim mrežama uopšte ne doprinosi uspehu u bioskopima ili TV ekranima. Bez obzira što pojedini glumci imaju preko 20 miliona pratilaca, to ne dodaje interesovanje za projekte i ne doprinosi većoj posećenosti u bioskopima, čak ponekad može i da šteti, tvrdi Avsar.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Novinari su odmah nakon ove izjave došli do zaključka- Hulya Avsar je „potkačila“ Hande Ercel, jer je ona jedina koja ima preko 20, odnosno 27 miliona pratilaca na Instagramu.

NOVO - Hande Ercel – nova ljubav ili lažna vest?!

By: Milt-TV Exposed