Cagatay Ulusoy i Esra Bilgic u novoj seriji!

 Nakon nekoliko nedelja neizvesnosti konačno je poznata sudbina novog projekta u kojem će glavnu ulogu tumačiti Cagatay Ulusoy. Reč je o zaista dosta pominjanoj seriji Suslu Korkuluk | Ukrašeno strašilo.

Cagatay Ulusoy i Esra Bilgic u novoj seriji!

Foto Credits: DiziCentral

Serija Suslu Korkuluk| Ukrašeno strašilo je trebala da bude emitovana na televizijskom kanalu TV8. U poslednjem trenutku je došlo do odredjenih neslaganja u finansijama, pa je ta odluka promenjena. Kako se kasnije ispostavilo, budžet za seriju je previsok za ovaj TV kanal.

Nakon pregovora sa nekoliko digitalnih platformi, producent Onur Guvenatam je seriju u kojoj će glavni muški lik tumačiti Cagatay Ulusoy prodao Netflix digitalni platformi. Ugovor je potpisan, tako da će se umesto na televiziji, ova nova turska serija emitovati na Netflixu. U medjuvremenu došlo je i do velikih dešavanja na planu glumačke ekipe, odnosno možda i neočekivanih promena.

Esra Bilgic je dobila ponudu za glavnu žensku ulogu u seriji i veoma je blizu odluke da je prihvati. Glumica je o tome govorila i u nedavnom intervjuu, kada je potvrdila da je dobila veoma dobru ponudu za posao, koju nije očekivala. Tada je novinarima poručila da bi ona vrlo rado govorila na tu temu, ali dok se ugovor ne potpiše to jednostavno nije u mogućnosti.

Ukoliko ne bude većih iznenadjenja kao glavne glumce dugo najavljivane turske serije Suslu Korkuluk | Ukrašeno strašilo gledaćemo Cagataya Ulusoya i Esru Bilgic.

View this post on Instagram

A post shared by Alina Boz (@alinaboz)

Ostaje da vidimo kako će to uticati na status Aline Boz. Mlada glumica je trebala da bude partnerka Ulusoyu na sceni ove turske serije. Realna je opcija da će serija imati dve glavne ženske uloge koje će tumaciti Esra i Alina. Druga opcija je da se Netflix odlučio da Alinu zameni poznatijim imenom, odnosno da umesto nje ulogu tumači Esra Bilgic.

 Razjašnjenje ove situacije se očekuje vrlo brzo.

NOVO - Cengiz Bozkurt u seriji Kara Tahta / Tabla

By: Milt-TV Exposed