Najpopularniji likovi iz turskih TV serija u maju 2021. godine

Somera nas je već navikla na zanimljive liste sa društvenih mreža. Najnovija se odnosi na najpopularnije likove iz turskih TV serija u periodu od mesec dana.

Najpopularniji likovi iz turskih TV serija u maju 2021. godine

Foto Credits: HaberTurk

Objavljena je lista likova iz TV serija koji su najviše pominjani u maju mesecu 2021. godine. U obzir su uzeti podaci sa tri najveće društvene mreže Instagrama, Facebooka i Twittera. Najpopularniji je par iz serije Marasli. Mahur (Alina Boz) iz te serije je na prvom mestu sa 3.175.501 poruka-pominjanja. Na drugom mestu je Celal iz istog projekta. On je sakupio 3.066.507 poena. Prate ih likovi iz serije Sen Cal Kapimi koja se uskoro nastavlja. Serkan Bolat, kog tumači Kerem Bursin je sakupio 883.876 bodova. Na četvrtom mestu je Eda iz iste serije koju glumi Hande Ercel. Eda je sakupila 644.807 poena. Na petoj poziciji je Efsun iz serije Cukur sa 449.263.

Serija Marasli se završava uskoro, a serija Sen Cal Kapimi nastavlja novom sezonom. Situacija u junu će verovatno biti mnogo drugačija nego u maju. Prošli mesec, barem kada su likovi iz turskih TV serija u pitanju obeležio je par iz serije Marasli.

NOVO - Hande Subasi se vraća novom TV serijom!

By: Milt-TV Exposed