Nova era za Elcin Sangu

Turska glumica Elcin Sangu vratila se na ekrane kao glavna ženska uloga u seriji Cop Adam / Čiča gliša, koja se emituje na televiziji Star i koja je sredom uveče dobila dobre ocene.

Nova era za Elcin Sangu

Foto Credits: Haberturk

Na društvenim mrežama se mnogo priča o dobrom odnosu glumice sa njenim partnerom Enginom Altanom Duzyatanom i njenom nastupu, koji može da prenese osećanja lika Peri lika publiku.

Elcin Sangu, koja je zablistala u romantičnoj humorističnoj seriji Kiralik Ask, pronašla je novu priliku u seriji Cop Adam, iako je nakon Kiralika Ask-a učestvovala u raznim produkcijama. Serija Cop Adam, koja je citirana iz stvarne životne priče, ponovo se ističe kao projekat Gulseren Budayicioglu. Svaka nova epizoda serije Cop Adam, koja svoju priču crpi iz snažnog pera Budayicioglu, počela je da čini publiku sve radoznalijom.

Sangu je takođe veoma uspešna u svojoj ulozi i svojim dramskim nastupom doživljava novi iskorak u karijeri. Cop Adam / Čiča gliša je dramski projekat i glumačka sposobnost Elcin Sangu zavisi od njene sposobnosti da prenese osećanja lika publici. Kada pogledamo 5 epizoda koje su do sada objavljene, možemo reći da je Sangu dobro uradila svoj posao i da su njeni fanovi dali veliku podršku. Ljubitelji turskih serija iz inostranstva, koji dele objave efektnije od turskih fanova serije, žele da Elcin Sangu bude uspešna u ovom projektu. Prošlo je dosta vremena od TV serije Kiralik Ask, a ovog puta Elcin predstavlja novi iskorak u karijeri svojom dramskom ulogom. Takođe je primetno da glumica poboljšava svoje sposobnosti i povećava performanse nakon svakog iskustva.

NOVO - Busra Develi potvrdila dobre vesti

By: TV Exposed