Busra Develi potvrdila dobre vesti

Glumica Busra Develi učestvovala je u digitalnoj seriji Erkek Severse u toku 2022. godine. Glumica, koja je efektno nastupila u ovoj priči od 26 epizoda sa likom Zeynep, takođe je nedavno obradovala svoje fanove.

Busra Develi potvrdila dobre vesti

Foto Credits: Internet Haber

Glumica je dala svoju prvu izjavu o svom novom serijskom projektu. Busra Develi, glavna ženska uloga u novoj seriji Kasaba / Grad, koja će se emitovati na Netflixu, objavila je da je postignut dogovor, iako nije navela ime projekta. Objašnjavajući da će raditi sa jednim od reditelja koje voli, glumica je navela da će pokušati da bude deo sveta koji stvara rediteljka Seren Yuce. Busra Develi je izjavila:

„Ne mogu vam reći mnogo detalja. To je posao koji će biti na digitalnoj platformi. Biće van grada. Neću biti u Istanbulu neko vreme. Snimaće Seren Yuce, rediteljka koju mnogo volim. On je rediteljka sa kojom sam veoma uzbuđena što ću raditi. Ovo će biti produžetak sveta koji je uspostavila.”.

Rekavši da bi oni koji znaju kakav je svet izgradila Yuce bolje ocenili projekat, Develi nije krila uzbuđenje. Dogu Yasar i Deniz Karaoglu uložili su značajan napor kao scenaristi serije, koja će se emitovati na Netflixu, pod nazivom Kasaba. Okan Yalabik, Ozan Dolunay i Ozgurcan Cevik postali su glavni muški glumci u seriji. U seriji pod nazivom Kasaba / Grad, životi dva brata i jednog prijatelja će se promeniti kao rezultat velikog novca koji pronađu. Busra Develi će takođe imati priliku da se pojavi pred svojim fanovima u drugačijoj ulozi 2023. godine sa svojom novom serijom.

Očekuje se da će ekipa biti na snimanju 2-3 meseca za seriju, koja će se snimati van Istanbula.

NOVO - Oktay Cubuk u novoj TV seriji

By: TV Exposed