Demet Ozdemir prihvatila glavnu ulogu u TV seriji Benim Adim Farah / Zovem se Farah

Dileme više nema, Demet Ozdemir se vraća na TV ekrane! Prenosimo kompletnu informaciju.

Demet Ozdemir prihvatila glavnu ulogu u TV seriji Benim Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: NTV

Ime sjajne turske glumice Demet Ozdemir se već neko vreme povezivalo sa novom TV serijom pod nazivom Benim Adim Farah / Zovem se Farah. Reč je o turskoj adaptaciji popularne američke serije The Cleaning Lady, čiji orginalni scenario potiče iz Argentine. Za produkciju turske verzije je zadužena kompanija O3 Medya, sa kojom je Demet dogovorila sve uslove za rad, a serija će se emitovati na kanalu Fox TV. Televizijski kanal Fox TV je i jedini na kom je Ozdemir mogla da radi, s obzirom da ima potpisan ekskluzivni ugovor sa digitalnom platformom Disney Plus, a ta platforma i Fox TV pripadaju istoj kompaniji.

Demet Ozdemir će u novoj seriji Benim Adim Farah / Moje ime je Farah tumačiti glavnu žensku ulogu, Marokanku Farah, koja je doktorka i koja u Tursku stiže sa svojim sinom Kerimom, zbog njegovog lečenja. Tada će sticajem okolnosti upoznati mafijaškog šefa Tahira i biti primorana da radi za njega i njegovu organizaciju. Mržnja koja bude osećala prema šefu mafije će vremenom prerasti u veliku ljubav. Od ranije je poznato da će glavnu mušku ulogu u ovoj televizijskoj seriji Engin Akyurek.

Biće ovo povratak Demet u TV serije, nakon projekta Dogdugun Ev Kaderindir. U međuvremenu je snimila dva dela filma Ask Taktikleri za Netflix, od kojih je prvi deo emitovan, a drugi se nalazi u post-produkciji i briljirala u seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koja je emitovana na Disney Plus-u.

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan je turski glumac o kom se najviše pisalo na društvenim mrežama u novembru!

By: TV Exposed