Najavljena nova turska serija Inci Taneleri | Biserna zrna

Serijal Inci Taneleri | Biserna zrna, Yilmaza Erdogana uskoro će biti prikazan na Kanalu D.

Najavljena nova turska serija Inci Taneleri | Biserna zrna

Foto Credits: Internet Haber

Objavljen je impresivan trejler za seriju u kojoj će se Yilmaz Erdogan ambiciozno i drugačije vratiti na TV ekrane nakon godina sa scenarijem koji je napisao.

Yilmaz Erdogan, koji je do sada nastupao pred publikom u mnogim različitim projektima, veoma je impresionirao publiku svojim projektom Bir Demet, ali je takođe postigao značajan uspeh u svojoj karijeri različitim predstavama koje je postavio u oblasti kinematografije.

Biće veoma važno iskustvo za majstora glumca, kojeg nismo videli u televizijskim serijama, da se pojavi pred svojim fanovima sa serijom koja se sastoji od sopstvenih priča.

Yilmaz kao Azem Yucedag

U prvom trejleru serije, Yilmaz Erdogan se prvi put susreo sa publikom kao Azem Yucedag.

Snažna glumačka ekipa serije Inci Taneleri | Biserna zrna, koju producira BKM Yapim, uključuje Yilmaza Erdogana, zajedno sa Hazar Erguclu, Selmom Ergec, Kubilayem Akom, Guvenom Kiracom i Yasemin Bastan.

Senol Sonmez sedi u režiserskoj fotelji projekta.

Hoće li Azem Yucedag, koji je posle godina pušten iz zatvora, pronaći ono što je izgubio? Hoće li Azem, koji juri nadu sa svojom mučnom prošlošću, velikom tajnom koju nosi u sebi i teretom života na leđima, moći ponovo da sakupi rasute bisere sa svoje ogrlice?

Serija Inci Taneleri će uskoro biti na Kanalu D.

NOVO - Serija Aile | Porodica privlači pažnju novom epizodom

By: TV Exposed