Kakva osoba je Lejla iz serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše?!

Očekuje se da će međunarodna prodaja projekta Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, čije nove epizode ​​sa velikim uzbuđenjem iščekuju, posebno fanovi u inostranstvu, biti veoma dobra.

Kakva osoba je Lejla iz serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše?!

Foto Credits: IMDB

Šta će se dešavati u narednim epizodama serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše kada je u pitanju rejting takođe će definisati uspeh projekta.

U priči ove TV serije postoji strana lika Lejle koja je kradljivica i prevarantkinja, koju mnogi dovode u pitanje.

Da li bi Hafsanur Sancaktutan mogla da uradi ono što je uradila Lejla?

Odgovarajući na pitanja Hakana Gencea u novinama Hurriyet, poznata glumica je rekla izuzetne reči na ovu temu:

„Da, krađa ima, nije ni dobro ni loše. Ova devojka krade, ali nikada ne troši ono što je ukrala na sebe, jer kako razumemo u prvoj epizodi, ona nema roditelje. Nikada ih nije videla. Jedina osoba koja bi joj mogla pomoći da pronađe oca, doživela je saobraćajnu nesreću. Da bi pokrila sve troškove, mora brzo da zaradi. Ona je prinuđena i čini to nevoljno.”.

Zabavno je igrati takvu ulogu

Na taj način je istakla i podsetila da u liku Lejle nije sve onako kako se čini na prvi pogled.

Možda Hafsanur Sancaktutan može da oživi razne prevare kroz lik Lejle u seriji Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, ali ona to ne može da uradi u stvarnom životu. Glumica je rekla da se ne bi usudila da se uda za nekoga, a zatim da ukrade novac i pobegne čak i ako joj je preko potreban.

Sancaktutan je rekla: „Postoji prevara, ne uzimate samo novac ljudi, vi se zapravo igrate sa njihovim ponosom i dostojanstvom. Te scene imaju energiju poput starih turskih filmova, zabavno je igrati, ali ja to nikada ne bih mogao da uradim.”.

NOVO - Hafsanur Sancaktutan o ljubavi

By: TV Exposed