Lažna uzbuna oko serije Alparslan Buyuk Selcuklu

Nedavno, zbog tvita koji je retvitovala glumica Ezgi Celik, koja se pridružila glumačkoj ekipi serije Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk emitovanoj na TRT1, na dnevnom redu je bilo da je isključena iz glumačke ekipe i pre nego što je izašla na set.

Lažna uzbuna oko serije Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: IMDB

Odmah su krenule razne priče o navodnoj krizi u ovoj turskoj seriji. U vestima se tvrdilo da je tvit koji je glumica podelila u prošlosti bio problem između producentske kompanije i Barisa Arduca, glavnog glumca ove istorijske serije. Navodno, producent je tražio od Barisa Arduca da izbriše određeni tvit sa svog zvaničnog naloga.

Međutim, prema tim navodima, zgodni glumac nije prihvatio ovaj zahtev. Povodom toga, izdato je saopštenje sa naloga na društvenim mrežama Akli filma, producentske kuće TV serije Alparslan Buyuk Selcuklu. U tekstu koji je podeljen, navedeno je da je vest o objavi Barisa Arduca na Tviteru lažna.

Ova informacija je izazvala nelagodu i sama tvrdnja da je zatraženo od glumca da izbriše poruku, i da je on ovaj zahtev odbio, nije istinita.

Pored toga, u saopštenju na ovu temu korišćeni su sledeći izrazi: „Naš tim i naši vredni članovi sa entuzijazmom nastavljaju pripreme za novu sezonu i spremaju se za ponovni susret sa publikom. Molimo naše gledaoce da se ne oslanjaju na takve vesti.”.

NOVO - Sutra počinje nova turska serija Icimzdeki Ates / Vatra u nama

By: TV Exposed