Sutra počinje nova turska serija Icimzdeki Ates / Vatra u nama

Turski glumac Burak Sevinc pokazao je brz uspon u karijeri nakon što je stekao veliku popularnost sa TV serijom Soz / Zakletva. Burak, koji je stekao ime u glavnim ulogama u projektima u kojima je učestvovao poslednjih godina, igrao je veoma različite likove. Od sutra ćemo ga gledati u seriji pod nazivom Icimzdeki Ates / Vatra u nama.

Sutra počinje nova turska serija Icimzdeki Ates / Vatra u nama

Foto Credits: Dizilah

Burak Sevinc je bio u glavnoj ulozi u istorijskoj seriji od 26 epizoda pod nazivom Ljubavno putovanje Haci Bayram-i Veli, koja je emitovana na ekranu turskog nacionalnog TV kanala TRT1. Posle istorijske ličnosti, sada će se pred publikom pojaviti kao advokat Dogan, koji ne beži od istine.

Njegova nova serija Icimzdeki Ates / Vatra u nama, koja će na kanalu ATV TV krenuti u četvrtak uveče, biće sadržajna i u smislu fokusiranja na temu prava i otkrivanja potrebe za pravdom, a energija mladih će se odraziti i na publiku.

Burak Sevinc je, s druge strane, rekao da će kao uspešan advokat ispričati priču iz života koju će igrati u TV seriji Icimzdeki Ates / Vatra u nama.

Glumac je na ovu temu nedavno izjavio: „Ovo nije romantična komedija. Radnja ove serije govori o samom životu. Imaćemo ljubav, imaćemo tugu, imaćemo ljubav i radost. Sve što može da bude u samom životu”.

Za video najavu ove nove turske serije koja počinje sutra, u četvrtak 23. juna - kliknite OVDE.

NOVO - Deniz Cakir o seriji Aslinda Ozgursun

By: TV Exposed