Deniz Cakir o seriji Aslinda Ozgursun

Turska glumica Deniz Cakir je u poslednje vreme na dnevnom redu sa digitalnom TV serija Aslinda Ozgursun. Glumica se vratila sa projektom, koji se fokusira na uticaj dve žene jedna na drugu i ćorsokak njihovih života.

Deniz Cakir o seriji Aslinda Ozgursun

Foto Credits: Haberler

Zapravo, ova serija se susrela sa publikom na platformi Gain, ali još uvek ima mnogo ljudi koji je ne gledaju ili nisu svesni ni da postoji. Postoji velika publika koja želi više ženskih priča u seriji, a Deniz Cakir se poziva na seriju Aslinda Ozgursun kao referentnu adresu za ovu publiku.

Oslikavajući životnu priču dve žene po imenu Belgin i Berna, serijal je adaptiran po istoimenoj knjizi Duygu Asen. Serija, u kojoj su učestvovala značajna imena kao što su Bade Isil, Alican Yucesoy, Berk Cankat, Burak Yamanturk, Saygin Soysal, Perihan Savas, Nukhet Duru i Zuhal Olcay, takođe je bila važan projekat za Deniz Cakir.

Poznata glumica skreće pažnju da u ovoj seriji ima mnogo stvari za žene i poziva publiku da je gleda sledećim rečima:

„Radnja serije je zapravo transformacija, promena, lečenje dvoje prijatelja iz detinjstva u ovoj avanturi... Kako se jedna drugoj uvek čini kao majka, kako druga utiče na nju ne dodirujući je, kao i događaji koji se razvijaju oko nje. Postoje životi koji su vidljivi, ali neki ne žele da vide. Poput žena koje su izložene nasilju, LGBT osobe koje su izložene nasilju i ne mogu da nađu posao. Životna priča dve žene, u kojoj su obuhvaćene i teme koje se ovde pojavljuju, ali neke žele da ih ne vide. U stvari, to je prirodni tok života…”

NOVO - Da li će Serkan Cayoglu glumiti u nastavku serije Halka?!

By: TV Exposed