Hande Ercel se udaje?!

Turska glumica Hande Ercel radi na novoj TV seriji, Iki Yabanci / Dva stranca u kojoj će tumačiti glavnu ulogu uz Buraka Deniza. Pored toga, stigle su nove vesti iz njenog privatnog života, bolje rečeno tračevi.

Hande Ercel se udaje?!

Foto Credits: Haberler

Hande Ercel je imala veoma uspešan period u svojoj karijeri u TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Tokom emitovanja ovog projekta bila je u centru pažnje sa romansom sa kolegom iz ove TV serije Keremom Bursinom. Ipak, njihova ljubav nije mnogo potrajala.

Nakon perioda u kom je bila slobodna, glumica je otpočela novu ljubavnu vezu u privatnom životu. U pitanju je veza sa Hakanom Sabancijem, a upravo su stigle vesti vezane za njih dvoje, odnosno o njihovoj vezi, koju će prema pisanju medija podići na viši nivo.

Rekla „da“!

Tabloid Gazetevip preneo je informaciju da je Hakan Sabanci zaprosio svoju voljenu Hande Ercel i da je glumica rekla sudbonosno „da“.

Za sada par još nije zvanično objavio, odnosno potvrdio ovu vest, pa se ne zna koliko u svemu tome ima istine. Navodno, poverili su se bliskim prijateljima kojima su potvrdili da će u narednom periodu stupiti u brak.

Ostaje da vidimo koliko u ovoj priči ima istine i da li će ovaj par i kada venčati.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Busra Develi napustila seriju Kubra

By: TV Exposed