Tugrul Tulek o seriji Camdaki Kiz

Tugrul Tulek je jedan od glumaca u TV seriji Camdaki Kiz / Devojka u staklu, koja se emituje na Kanalu D četvrtkom uveče.

Tugrul Tulek o seriji Camdaki Kiz

Foto Credits: Internet Haber

Rođen u Bursi 1976. godine, glumac učestvuje u priči ove turske serije sa likom Leventa. Glumac, kojeg smo ranije gledali u veoma različitim ulogama, takođe privlači pažnju svojim uspešnim nastupom. U poslednje vreme u prvi plan dolazi Cihangir Ceyhan, kao i njegova partnerka u seriji Burcu Biricik. Visoka gledanost serije pokazuje da se interesovanje publike nastavlja.

Tugrul Tulek je objasnio da je na setu sve bilo u redu, priča je dobro prošla i da se snimanje intenzivno nastavilo. Tugrul je rekao da su se svi zbližili na snimanju serije i da su ranije sarađivali sa nekim ljudima i dodao: „Kada smo se svi okupili, mnogo smo podržavali jedni druge. Bila je čudna, ali lepa atmosfera. Podržavamo se na osnovu sopstvenog iskustva. Možda je najveća podrška podrška koju pružamo jedni drugima.” .

Objašnjavajući da je serija Camdaki Kiz / Devojka u staklu bila uspešna jer priča drugačiju priču od onih koje se opisuju kao klišei koje svi znaju, glumac je rekao: „Postoje likovi o kojima se ne priča, zato radimo ovaj posao. U takvim pričama se uživa kada se likovi puste. Takođe radimo sa velikim zadovoljstvom.“. Dok serija Camdaki Kiz snažno napreduje sa svojom trećom sezonom, mnogi fanovi serije imaju na umu da li će se nastaviti i u narednoj sezoni. Tugrul Tulek je napomenuo da oni takođe ne znaju ništa o ovom pitanju.

View this post on Instagram

A post shared by Tugrul Tülek (@tgrltlk)

NOVO - Onur Seyit Yaran o omiljenom komplimentu

By: TV Exposed